Over IVA Mobility

IVA Mobility is met het merk IVA al ruim 15 jaar specialist in (micro)mobiliteit. De focus ligt hierbij voornamelijk op de markt voor elektrisch aangedreven voertuigen met een snelheid tot 45 km per uur. Onze jarenlange ervaring en kennis van de markt heeft ervoor gezorgd dat wij met onze elektrische scooters tot de marktleiders in de Benelux behoren.

 

Door de hoge betrouwbaarheid en keuze voor het gebruik van de beste materialen behoren de modellen van IVA in het absolute topsegment. Zowel Klanten en organisaties zoals Defensie, Gemeentes en de ANWB waarderen onze producten vanwege de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit (ANWB grote scooter test 2022).

 

Wij produceren daarnaast ook elektrische aangedreven voertuigen zoals driewielers, scootmobielen en e-steps voor detailhandel in Nederland, Duitsland en België. Een groot aantal bedrijven en organisaties die opzoek zijn naar elektrische mobiliteit en micro-mobiliteit hebben ons ook al weten te vinden vanwege onze expertise op dit gebied.

 

De tevredenheid van de klant bij IVA Mobility staat uiteraard altijd voorop. Wij onderschatten de hoge verwachtingen niet en werken voortdurend aan het optimaliseren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Als het gaat om het nakomen van afspraken, leggen wij de lat voor onszelf erg hoog. Naast hoogwaardige producten bieden wij de klanten ook gedegen advies en technische ondersteuning op het hoogste niveau.

IVA Mobility maakt voor de productie veel gebruik van gerenommeerde merken zoals Bosch, Samsung en Panasonic. Wij volgen de laatste trends op het gebied van mobiliteit op de voet en streven ernaar al onze producten altijd van de nieuwste technologie te voorzien.  Wij hebben altijd alle gangbare onderdelen van onze eigen voertuigen op voorraad. Door ons magazijn in eigen beheer te houden kunnen we tevens zorg dragen een voor een zeer snelle levering. 

 

Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan contact op met ons verkoopteam via +31 (0) 642762823 of mail ons via Info@bromfietstechniekgramser.nl . Wij hebben alle kennis in huis om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden.