Verzekering

Als bromfietsbezitter wil je natuurlijk goed verzekerd de weg op. Met de bromfietsverzekering van ENRA kies je voor een voordelige én uitgebreide oplossing. Bij schade of diefstal zorgen wij voor een snelle en vakkundige afhandeling. Zo kun jij zorgeloos met jou bromfiets of brommobiel rijden. Verzekeren bij ENRA is voordelig. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe meer korting op je premie.

 

Bromfietsen vanaf € 5.000

 

Voor alle bromfietsen vanaf € 5.000 die op of na 1 april 2023 bij ons verzekerd worden is het verplicht een geactiveerde track & trace module te hebben die aangesloten is bij een opsporingsdienst waarmee ENRA samenwerkt. Deze geactiveerde track & trace module kun je bij ons bestellen en laten monteren. 

Welke track en trace modules worden door ENRA geaccepteerd?

Het inbouwen van de GPS track and trace systeem van ScootSecure(www.ScootSecure.nl) wordt door ENRA geaccepteerd. Speciaal voor ENRA verzekerden heeft ScootSecure een mooi kortingsaanbod. U vindt deze aanbieding en prijzen op de website van ScootSecure..

Naast ScootSecure accepteren wij ook het inbouwen en activeren van de peilzender van Loqater(www.loqater.nl). Het abonnement bij Loqater bedraagt € 4,99 per maand.

Wanneer er blijkt dat er geen geactiveerde en geaccepteerde track en trace module is gemonteerd, vervalt het recht op uitkering bij diefstal van de gehele bromfiets.

 

Waarom een Enra Verzekering?

 

 • Voordelige premie
 • Uitgebreide dekking
 • Gratis valhelmdekking tot € 70
 • Gratis verhaalservice
 • Meteen 55% no-claimkorting
 • Gratis hulpverlening bij ongevallen

 

Enra heeft 3 verschillende basisverzekeringen:

 • WA-verzekering
 • Diefstalverzekering
 • Cascoverzekering

 

Download de huidige voorwaarden:

 

Scooter leasen?

Ben jij benieuwd naar de voordelen en de mogelijkheden van een scooter leasen? Wij bieden jou de mogelijkheid om goedkoop de scooter van jouw dromen te leasen! Zoek niet verder en bekijk ons ruime assortiment aan scooters snel voor het leasen van jouw scooter! Je least namelijk al een scooter vanaf €0,90 per dag
Kom langs in onze showroom en maak samen met ons geheel naar wens uw eigen leaseplan. 
Wist u dat wij een grote voorraad scooters hebben staan? Dit betekend in de meeste gevallen vandaag kopen vandaag rijden. Sneller kan niet toch? Neem Contact op voor onze actuele voorraad.

 

Zakelijke subsidies

Subsidie rijksoverheid tot wel 50%

De Nederlandse overheid bevordert investeringen in milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen, zoals de elektrische scooter. Dat is bijzonder interessant want als ondernemer kun je dus aanzienlijk profiteren van een aantal aantrekkelijke belastingaftrek-regelingen. Naast de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), zijn er ook de zogenaamde MIA-regeling (Milieu Investeringsaftrek) en VAMIL-regeling (Variabele Afschrijving Milieu-Investeringen) welke beiden als doel hebben om Nederlandse ondernemers te stimuleren te investeren in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Deze regelingen zijn ontwikkeld door Agentschap NL en worden uitgevoerd door De Belastingdienst. De hoogte van het aftrekbedrag is afhankelijk van het bedrag dat de ondernemer betaalt aan inkomstenbelasting dan wel vennootschapsbelasting. Het aanvragen van MIA en VAMIL is heel eenvoudig. U heeft geen accountantsverklaring nodig en het aanvraagformulier beslaat slechts 2 kantjes A4 (zie: https://mijn.rvo.nl/mia-en-vamil ).

De belangrijkste voorwaarden zijn

 • De ondernemer inkomstenbelasting dan wel vennootschap belastingplichtig
 • U meldt het bedrijfsmiddel op tijd (hoofdregel: binnen 3 maanden na opdracht tot levering).
 • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt.
 • De accu bevat geen lood.
 • De te melden investeringskosten voor het bedrijfsmiddel bedragen minimaal € 2.500.

Het fiscale voordeel kan oplopen tot wel 50% van de investering.

Hulp nodig?

Komt u er niet uit of wilt u hulp bij uw aanvraag dan kunt u altijd Contact met ons opnemen.