IVA E-GO S3

Met een schitterend design en een goede prijs-kwaliteit verhouding is de IVA E-GO S3 een elektrische scooter waar je niet omheen kunt. De deze scooter van IVA is standaard voorzien van een alarmsysteem en EBS remsysteem. Met de hoge kwaliteit elektromotor van Bosch reis je stil, terwijl je binnen no-time optrekt. Bovendien beschikt de IVA E-GO S3 over een uitneembare lithium accu. Handig, want deze laad je overal op: bijvoorbeeld op je werk. Maak kennis met de krachtige 2000 watt Bosch motor en de eigentijdse look van deze scooter!

De moderne look van de IVA E-GO S3

Het design van de IVA E-GO S3 laat zich het beste omschrijven als modern en origineel. Ronde lijnen zorgen voor een speels, eigentijds effect. Een echte blikvanger dus, en nog milieuvriendelijk ook! De afwerking en details zijn van hoge kwaliteit. Bovendien kun je kiezen uit een aantal verschillende kleuren voor een match met jouw eigen stijl. Uniek is daarbij dat het ontwerp oersterk is, mede door de titanium swingarm. De IVA E-GO S3 is verkrijgbaar in een 25 km en een 45 km variant.

Snel optrekken met de krachtige 200 Watt Bosch motor

Dacht je dat een e-scooter minder snel was? Dan maakt de IVA E-GO S3 een eind aan alle vooroordelen. Met de krachtige 2000 Watt motor van Bosch trek je namelijk razendsnel op! Deze motor van hoge kwaliteit is gemaakt volgens de ‘koolborstelloze’ techniek. In dit type motor vindt nauwelijks wrijving plaats, waardoor de kans op pech minimaal is. Daarbij slijt de motor vrijwel niet. Omdat de elektromotor zo stil is, is de IVA E-GO S3 ook erg geschikt voor rustige, recreatieve ritten.

Uitneembare accu met een grote actieradius

De accu van de IVA E-GO S3 is een lithium-ion accu. Lithium accu’s gaan lang mee en zijn licht van gewicht. Dat je deze accu uit kan nemen is een groot voordeel: je kunt een uitneembare accu ook opladen als je bijvoorbeeld op je werk of bij iemand thuis bent. De actieradius van de IVA E-GO S3 accu is maximaal 80 km.

Actieradius uitbreiden met een tweede accu

Leg je vaak grotere afstanden af? Dan kan het handig zijn om je actieradius uit te breiden naar 160 km met een tweede accu. Hou er rekening mee dat hier extra kosten bij komen kijken: een lithium accu gaat lang mee, maar is prijziger dan een loodaccu.

Wat zijn de voordelen van de IVA E-GO S3?

De IVA E-GO S3 heeft alle voordelen van een elektrische scooter uit het hogere segment. De prijs is daarentegen vriendelijk te noemen. Dit zijn de voordelen van de unieke IVA E-GO S3:

 • Degelijk ontwerp dankzij de aluminium-titanium achterbrug;
 • Eigentijdse look;
 • Standaard uitgerust met een alarmsysteem;
 • Standaard voorzien van het EBS remsysteem tegen slippen;
 • Beschikt over keyless driving;
 • Onderhoudsvrije, krachtige motor van 2000 watt.

De IVA E-GO S3 is dus bijzonder goed uitgerust voor zijn prijs!

 

Wat maakt de IVA E-GO S3 zo veilig?

Qua veiligheid scoort de IVA E-GO S3 op alle punten hoog. Van veilig rijden tot opbergen, aan alles is gedacht. De IVA E-GO S3 beschikt over:

 • Een alarmsysteem (standaard)
 • Het EBS remsysteem tegen blokkeren en slippen van de wielen
 • LED verlichting en helder LCD dashboard
 • Voetensteuntjes voor een passagier

Voor extra veiligheid kun je kiezen voor de valbeugelset van IVA

Wat kost de IVA E-GO S3?

De IVA E-GO S3 is te koop vanaf 1899,- euro. In de prijs moet je wel rekening houden met een eventuele extra accu. Dit kun je doen voor een meerprijs van 849 euro, zodat je een extra grote actieradius hebt. Verder verkopen wij ook de IVA E-GO S3 Special. Deze is verkrijgbaar vanaf 2299,- euro en standaard uitgerust met een windscherm en valbeugelset. Je kunt bij dit model daarnaast de kleur van je zadel kiezen.

In welke kleuren is de IVA E-GO S3 leverbaar?

Met de verschillende kleuren laat je jouw eigen stijl terugkomen in de IVA E-GO S3. Je hebt de keuze uit de volgende uitvoeringen:

 • Matzwart
 • Matgroen
 • Rood
 • Matzwart (special)
 • Matgroen (special)
 • Rood (special)

Wat is de levertijd van de IVA E-GO S3?

Gemiddeld gesproken kun je bij ons rekenen op een levertijd van 5 à 8 werkdagen. Bij grote drukte kan de levertijd langer zijn. 

Kan ik een kenteken aanschaffen voor de IVA E-GO S3?

De IVA E-GO S3 wordt door Voordeelscooters met een kenteken geleverd. De tenaamstelling regelen wij uiteraard ook voor jou. Daarna is de scooter officieel van jou! Bij een 25 km ontvang je een blauw kenteken, bij een 45 km scooter een geel kenteken.