Onderhoud & Reparatie

Afspraak maken?

Plan gemakkelijk je afspraak in via het formulier. Of bel direct naar +31 642762823

 

Spoedgeval? 

Bij een spoedgeval adviseren we telefonisch contact  +31642762823 op te nemen zodat je snel geholpen kan worden. Wij zorgen er namelijk in alle gevallen voor dat jij ten alle tijden binnen 24 uur na jou telefoontje terecht kunt bij ons.

Onderhoud

 

Onderhoud is zeer belangrijk bij zowel een brandstof scooter als een elektrische scooter.  Regelmatig horen wij mensen roepen " Maar hij loopt toch nog goed? Ik kan toch nog wel eventjes wachten met mijn onderhoudsbeurt" Helaas betekent het niet dat als uw scooter nog steeds goed loopt hij geen onderhoudt nodig heeft. Plan daarom jou onderhoudt op tijd en kom niet voor onnodige kosten te staan.

 

Schadeherstel

 

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook schadeherstel doen. Het antwoord daarop is JA!
Wij verzorgen voor jou het complete schade proces. 

 

Wij maken een schade rapport. Dit rapport krijg jij als klant toegestuurd. Vervolgens wordt er contact opgenomen met de verzekeraar. Waarbij er in de meeste gevallen een afspraak wordt gemaakt met een schade expert. Bij akkoord ontvang je het schade bedrag en kunnen wij beginnen met het schadeherstel.

 

Haal & breng service

Is je scooter of brommer kapot, en heb je hulp nodig? Voor zowel reparatie als onderhoud kun je gebruik maken van onze haal & breng service. Wij halen je brommer en of scooter bij je thuis op en brengen hem weer terug wanneer hij klaar is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan Contact met ons op.

 


Kies jij voor onze Haal en breng service? Gelieve dan het volledige adres in te vullen.