IVA E-GO S8

De elektrische scooter IVA E-GO S8 biedt het beste uit twee werelden. Een hoog comfort mét een betaalbare prijs! Het moderne design is mooi in zijn eenvoud, terwijl je razendsnel optrekt met de Bosch motor van 3000 watt! Bovendien beschikt de IVA E-GO S8 over verschillende features voor extra veiligheid en fun. Wat dacht je van Keyless Driving (starten op afstand) en het EBS remsysteem voor extra veiligheid? Daarnaast is de IVA E-GO S8 uitgerust met beveiliging tegen diefstal. Je kunt dit paradepaardje dus zorgeloos parkeren. Kies uit stijlvolle kleuren en een 25 km of 45 km uitvoering.

Voordelen van de IVA E-GO S8

De IVA E-GO S8 heeft een aantal sterke punten op het gebied van veiligheid en mooie features:

 • Onderhoudsvrije Bosch motor van 3000 watt (zeer krachtig)
 • De scooter is voorzien van het EBS remsysteem voor optimale veiligheid
 • Ingebouwd alarmsysteem
 • Automatische wielblokkering bij diefstal
 • De mogelijkheid om de scooter op afstand te starten met Keyless Driving
 • Extra stevig en wendbaar door de titanium achterbrug
 • Uitklapbare voetensteuntjes voor een passagier
 • Volledig voorzien van heldere LED verlichting
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

De moderne luxe in combinatie met de gunstige prijs maken de IVA E-GO S8 erg populair onder zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Indrukwekkend: Bosch motor van 3000 watt

Kan je super snel optrekken zonder herrie? De IVA E-GO S8 bewijst dat het mogelijk is! Met de super krachtige Bosch motor van 3000 watt bereik je binnen no-time de maximum snelheid. Bovendien is de motor onderhoudsvrij, door de koolborstelloze technologie. In een koolborstelloze motor ontstaat geen wrijving, waardoor er nauwelijks slijtage optreedt. Dat maakt ‘m super duurzaam! Dat de motor geen onderhoud nodig heeft, scheelt in de kosten.

Alle comfort met de swingarm en voetensteuntjes

In plaats van een standaard achterbrug, is de IVA E-GO S8 voorzien van een ultrasterke titanium swing-arm. Deze zorgt voor een uitstekende wendbaarheid en stabiliteit. Passagier mee? Dan klap je gewoon de voetensteuntjes uit. De IVA E-GO S8 is wendbaar genoeg voor het woon-werk verkeer én comfortabel genoeg voor recreatieve ritjes.

Uitneembare Samsung accu

De uitneembare Samsung lithium accu zorgt voor een actieradius van maximaal 80 kilometer*. Hou er rekening mee dat de exacte actieradius altijd afhangt van je rijstijl. De Samsung accu kan ongeveer 800 keer opgeladen worden. Indien gewenst kunnen er twee accu’s naast elkaar worden geplaatst waardoor de actieradius verdubbelt naar 160 km. Deze accu’s zijn tegelijk aangesloten, dus je hoeft ze niet te verwisselen. Het opladen van de accu duurt 4-6 uur. Lekker snel dus.

Welke functies heeft de IVA E-GO S8?

Keyless wegrijden op een drukke dag? Met de IVA E-GO S8 kan het. Start hem voordat je opstapt om extra snel te vertrekken. Dat is nog eens gemak als je haast hebt. Je snelheid, het batterijpercentage en andere informatie lees je af via het heldere LCD scherm.

Wat maakt de de IVA E-GO S8 zo veilig?

Qua veiligheid scoort de IVA E-GO S8 hoog. Dat begint al bij het EBS (electronic brake system) remsysteem. Dit systeem voorkomt slippen en blokkeren van de wielen, zodat je extra veiligheid ervaart in lastige situaties. Met de LED verlichting voor – en achter ben je altijd optimaal zichtbaar.

Elke IVA E-GO S8 is uitgerust met een uitgebreid alarmsysteem. Het systeem bestaat uit valdetectie en een bewegingssensor. Bij omvallen of diefstal zal er een alarm afgaan. Zo’n alarmsysteem is uniek: niet elke e-scooter is hier standaard van voorzien! Daarnaast blokkeren de wielen van de IVA E-GO S8 bij diefstal. Je IVA scooter is dus optimaal beveiligd tegen scooterdieven.

Accessoires voor de IVA E-GO S8

Met de juiste accessoires bescherm je je IVA E-GO tegen weer wind en diefstal. Denk bijvoorbeeld aan:

 • IVA scooterhoes
 • Zadelhoes
 • Kettingslot

In welke kleuren is de IVA E-GO S8 leverbaar?

Je wilt natuurlijk wel rondrijden in je eigen stijl. Daarom is de IVA E-GO S8 verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies uit:

Wat is de levertijd van de IVA E-GO S8?

Gemiddeld is de levertijd van de IVA E-GO S8 bij ons 2 tot 5 werkdagen. Hoe lang de levertijd precies is, hangt af van de drukte. Zodra je een bestelling plaatst houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de levertijd! Dit geldt ook als je hem bij ons in de showroom besteld. 

Kan ik een kenteken aanschaffen voor mijn IVA E-GO S8?

Een kenteken is ook verplicht bij e-scooters. Voordat je de IVA E-GO S8 de weg op gaat, moet het kenteken op jouw naam staan. Dit regelen wij uiteraard allemaal bij aflevering van de scooter. Wil je hem gelijk verzekeren via ons? Dat kan. We zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden.