IVA LUX Electric

De IVA Lux Electric gaat net nog een stapje verder dan de andere IVA Scooters van Retro design, een mooie afwerking en alle moderne functies komen bij elkaar in de IVA Lux Electric. Zo opent het buddyseat elektrisch en kun je de E-scooter starten op afstand. Bovendien beschikt de IVA Lux Electric standaard over een alarm en een uitneembare lithium accu. De IVA Lux Electric is bijzonder geschikt voor woon-werk verkeer, maar je kunt er ook in alle rust recreatieve ritjes mee maken. Met de 2000 Watt Bosch motor ben je nog eens snel ook!

Schitterend design

De IVA Lux Electric is weer een topontwerp van IVA. Zoals de naam al zegt, zie je in het design een paar luxe elementen terug. Met het luxe zadel en de retro achterdrager heb je een echte blikvanger te pakken, die lijkt op de Vespa. De grote, ronde koplamp aan de voorzijde maakt het geheel helemaal af! Met de 10 Inch wielen heb je een uitstekende wegligging. De IVA Lux Electric wordt verkocht in een 25km/h  en een 45 km/h uitvoering.

Krachtige 2000 Watt Bosch motor

De IVA Lux Electric is voorzien van een 2000 Watt Bosch motor, die is samengesteld met de nieuwste technologie. De motor is namelijk koolborstelloos. Door het ontbreken van koolborstels vindt er nauwelijks wrijving plaats in de motor, waardoor hij nagenoeg niet slijt. Onderhoud is dus niet nodig bij deze motor. Bijzonder is ook dat je fluisterstil rijdt, maar wel razendsnel op kan trekken. Een mooi staaltje techniek!

Accu en actieradius van de IVA Lux Electric

De IVA Lux Electric accu is een zogeheten lithium-ion accu. Van alle soorten accu’s gaan lithium accu’s de meeste laadbeurten mee. Ze zijn dus erg duurzaam! Bovendien zijn ze licht van gewicht. Een van de grootste voordelen van de accu in de IVA Lux Electric is dat deze uitneembaar is. Je kunt je elektrische scooter dus opladen waar en wanneer je wilt. Denk aan bijvoorbeeld op je werk, of bij iemand thuis. De actieradius van de accu is maximaal 60 km.

Vergroot je actieradius met een tweede accu

Leg je vaak grotere afstanden af of hou je van recreatieve ritjes? Dan kun je je actieradius vergroten naar 120 km met een tweede accu voor je IVA Lux Electric. Hou hierbij rekening met een meerprijs van 700 euro. Dit heeft te maken met de kwaliteit en de duurzaamheid van lithium accu’s. Je kunt dan wel een stuk langer reizen met je scooter!

De voordelen van de IVA Lux Electric?

We hebben het al verklapt: de IVA Lux Electric heeft het comfort en de uitstraling van een Vespa maar dan voor een vriendelijke prijs. Dit zijn de voordelen van de IVA Lux Electric:

 • Krachtige, moderne 2000 Watt motor
 • Stijlvolle uitstraling
 • Standaard uitgerust met een alarmsysteem
 • Beschikt over keyless driving
 • Een buddyseat dat je elektrisch kunt openen
 • De accu is uitneembaar en kan overal opgeladen worden
 • Mogelijkheid om je actieradius te vergroten met een tweede accu

De IVA Lux Electric doet zijn naam eer aan en is bijzonder goed uitgerust voor zijn prijs!

Welke accessoires zijn er voor de IVA Lux Electric?

Bij ons kun je ook terecht voor alle accessoires die horen bij een scooter. Je kunt bij ons de volgende attributen vinden voor jouw IVA Lux Electric :

 • Koffer of mand
 • Helm
 • Scooterhoes
 • Kettingslot

Waarom is IVA Lux Electric zo veilig?

Qua veiligheid is de IVA Lux Electric voorzien van alles wat je nodig hebt, zoals:

 • Een oersterke titanium achterbrug
 • Een alarmsysteem
 • Helder LCD dashboard
 • LED verlichting

Het alarmsysteem zorgt altijd en overal voor een veilig gevoel.

Prijs van de IVA Lux Electric?

De IVA Lux Electric is te koop vanaf 2049,- euro. Hou wel rekening met eventuele extra’s die je misschien wil aanschaffen, zoals een extra lithium accu (899euro). Dan is er ook nog de IVA Lux Special Electric. Dit is een luxe uitvoering van de Lux Electric, die standaard is uitgerust met een rugsteun, valbeugelset en windscherm.