IVA E-GO S2

Op zoek naar een goede Elektrische scooter voor een fijne prijs? Dan is de IVA E-GO S2 een uitstekende keuze! Met deze wendbare e-scooter beweeg je je comfortabel en snel door het woon-werk verkeer. De IVA E-GO S2 is uitgerust met een hoge kwaliteit lithium accu, een bijpassende koffer en de mogelijkheid om je telefoon op te laden via USB. Met de 12 Inch wielen en de dubbele vering reis je altijd comfortabel. Bovendien heeft de IVA E-GO S2 lekker veel beenruimte. 

Het design van de IVA E-GO S2

Het ontwerp van de IVA E-GO S2 laat zich het best omschrijven als een moderne uitvoering van de klassieke scooter. Kortom, een eenvoudige scooter zoals je ‘m kent, maar dan in een eigentijds jasje. Daar hoort natuurlijk ook de nodige comfort bij. Hier heeft IVA in voorzien met de dubbele vering en de 12 Inch wielen. Een ander pluspunt: de IVA E-GO S2 wordt standaard geleverd met een koffer in kleur zodat je al je spullen netjes kunt opbergen. De IVA E-GO S2 wordt verkocht in een 25 km (snor) en een 45 km uitvoering (brom). Door het minimalistische design heb je genoeg beenruimte.

Het voordeel van de elektrische motor van de IVA E-GO S2

De 500 watt motor van de IVA E-GO S2 is elektrisch en wordt opgeladen door middel van een lithium accu. Een voordeel van de elektrische motor is natuurlijk dat je niet hoeft te tanken en dat hij milieuvriendelijk is. Daarbij is de motor onderhoudsvrij. Dit type motor is de zogeheten koolborstelloze elektromotor. In zo’n motor vindt geen wrijving plaats, waardoor de kans op pech minimaal is. Daarbij slijt hij nauwelijks!

Uitneembare lithium accu met hoge actieradius

De accu van de IVA E-GO S2 is een lithium-ion accu van hoge kwaliteit. Een voordeel van dit type accu is dat hij lang meegaat (meer laadbeurten dan een gel- of loodaccu). Bovendien laadt hij snel op: binnen 7 uur is jouw accu volledig opgeladen. De accu is uitneembaar, dus je kunt ‘m ook opladen op je werk, bij familie of bij vrienden. Altijd handig! De maximale actieradius van de accu is 60 kilometer bij de 25 km uitvoering en 50 km bij de 45 km uitvoering.

De voordelen van de IVA E-GO S2?

De IVA E-GO S2 is goed uitgerust en erg comfortabel voor een scooter uit zijn prijsklasse. Dit zijn de unieke eigenschappen van de IVA E-GO S2:

 • 12 Inch wielen voor een comfortabele wegligging
 • De mogelijkheid om je telefoon op te laden met een geïntegreerde USB poort
 • Hoge kwaliteit lithium accu
 • Dubbele vering aan de achterkant
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Standaard uitgevoerd met stijlvolle koffer
 • Onderhoudsvrije, koolborstelloze motor

 

De minimalistische IVA E-GO S2 is dus van alle gemakken voorzien. En je telefoon? Die laad je onderweg op.

Waarom is de IVA E-GO S2 zo veilig?

Qua veiligheid ga je altijd goed de weg op met de IVA E-GO S2. Hij beschikt over:

 • LED verlichting
 • Een duidelijk en helder LCD dashboad

 

Op de wendbare IVA E-GO S2 zul je je al snel veilig voelen in het woon-werkverkeer of tijdens een recreatief rondje rijden.

Welke accessoires zijn er verkrijgbaar voor de IVA E-GO S2?

Bij Gramser Bromfiets Techniek heb je verschillende accessoires voor de IVA E-GO S2: Mocht jou optie er niet tussen staan neem dan gerust contact op!

 

Wat kost de IVA E-GO S2?

De IVA E-GO S2 schaf je aan vanaf ongeveer 1299 euro. Daarmee is het een e-scooter met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hou tijdens de aanschaf wel rekening met eventuele attributen die je nog wil of moet aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan een helm, slot, windscherm en scooterhoes. De IVA E-GO S2 wordt standaard geleverd inclusief koffer.

In welke kleuren is de IVA E-GO S2 leverbaar?

Je wilt natuurlijk wel rondrijden in je eigen stijl. Daarom is de IVA E-GO S2 uitgevoerd in verschillende kleuren. Kies uit:

 • matzwart
 • rood
 • blauw
 • zilver

Wat is de levertijd van de IVA E-GO S2?

Reken bij ons op een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Tijdens grote drukte kan dit wat langer zijn.