Scootmobielen IVA 

Keuze menu:

 

IVA T3

IVA TR3

IVA Z1000

Scootmobielen van IVA

Een scootmobiel brengt vele voordelen met zich mee. Zo maakt een scootmobiel niet alleen het bewegen en vervoer weer makkelijk, maar daarmee de wereld om de gebruiker heen een stuk toegankelijker. Het is daarom dat comfort extreem belangrijk is bij het scootmobiel rijden, zodat de gebruiker ook daadwerkelijk kan genieten van de vrijheid en al het scootmobiel plezier! Hoe bewuster de keuze, hoe comfortabeler de gebruiker (weer) met de scootmobiel op de weg kan!

Het scootmobiel totaal aanbod

IVA Mobility heeft een ruim assortiment aan verschillende elektrische scootmobiel modellen. Om te beginnen is er verschil in het vermogen en zijn er scootmobielen van 15/35 km per uur. Daarnaast zijn er vaak nog specifieke wensen aan een scootmobiel vanuit de gebruiker en/of ondersteuners die het aanbod nog verder verbreden. Zo bestaat er bijvoorbeeld de scootmobiel voor twee personen, de opvouwbare scootmobiel, een extreem lichte scootmobiel of juist een scootmobiel met grote wielen.

Wij richten ons in dit scala voornamelijk op de populaire modellen zoals de elektrische scootmobiel met drie wielen.

Daarnaast is er ook veel vraag over bijvoorbeeld de grootte en het scootmobiel gewicht. Als een scootmobiel klein is, maakt dat het vaak handzaam voor ondersteunende, zodat het voertuig eventueel kan in een auto waar de scootmobiel in past. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan de koop, uitvoerig over de wensen en het gebruik van het voertuig na te denken. De keuze is reuze!

IVA scootmobiel prijzen

Wat kost een scootmobiel? De prijs van een scootmobiel kan sterk variëren tussen een nieuwe of een tweedehands scootmobiel, tussen verschillende scootmobiel merken en extra mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een opvouwbare of lichtgewichte scootmobiel. Echter wil een goedkope scootmobiel in aanschaf, niet altijd iets zeggen over de uiteindelijke scootmobiel kosten zoals het scootmobiel onderhoud of eventuele (onverhoopte) reparaties.

Bij IVAmobility.com geloven wij in de onvoorwaardelijke prijs-kwaliteit verhouding van onze elektrische IVA scootmobielen. Zo staat een IVA scootmobiel bekend om haar innovatieve, duurzame en degelijke karakter, die al het scootmobiel comfort biedt waar een gemiddelde gebruiker naar zoekt. De gemiddelde scootmobiel prijs ligt al snel op €3000,- bij IVA hanteren we eerlijke prijzen en ligt de prijs tussen de €1500,- €2500,- waardoor ze een stuk toegankelijker worden voor het grote publiek.

 

Elektrische driewieler senioren

Waar een scooter voor veel jonge mensen een uitkomst biedt, is een elektrische driewieler voor ouderen juist erg geschikt. Er zijn genoeg elektrische driewielers voor volwassenen te koop. Maar hoe weet u welk type het beste bij u en uw situatie past? En wat is nu praktisch gezien het verschil tussen een elektrisch aangedreven driewieler of scooter en een elektrische fiets?

In tegenstelling tot de elektrische driewieler fiets is de driewieler motorscooter vooral voor lange ritjes geschikter. Een driewieler brommer biedt u vaak meer bewegingsvrijheid en comfort dan een elektrische fiets. In aanvulling daarop, biedt IVA ook een overdekte driewiel scooter. Deze elektrische driewieler scooter met dak zorgt ervoor dat u (weer) van zowel lange, als regenachtige tochten kunt genieten.

 

Andere voordelen zijn bijvoorbeeld de stabiliteit die een elektrische driewieler staand aan de bestuurder biedt. Ook kan een elektrische driewieler met lage instap een perfecte uitkomst bieden voor de oudere groep gebruikers. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat kost een elektrische driewieler?

Ondanks dat we bij IVA mobility streven naar eerlijke en goedkope elektrische driewieler prijzen, kunnen de aanschafkosten van het voertuig nog steeds wel een investering zijn uiteraard. Toch zijn de elektrische driewieler kosten in het gebruik wel erg interessant! Zeker op het gebied van scooter wegenbelasting- en energie- (in plaats van) benzinekosten, kan de elektrisch aangedreven driewieler uiteindelijk voordeliger uit de bus komen dan driewielers op benzine. Ook kunt u eens laten informeren over de mogelijkheden van het aanschaffen van een elektrische driewieler via WMO. Wellicht dat een dergelijke scooter vergoeding de kosten wat kan drukken!